CFPW

Cum Faci o Pagină Web

De ce să alegi o soluție de hosting oferită de un program de website-builder integrat?

Cum să Optimizezi Pagina de Produs pentru a Crește Vânzările
23 februarie 2022

Atunci când vrei să îți creezi propriul site, probabil te gândești cât de complicat este întreg procesul și de unde să începi. De fapt, lucrurile sunt foarte simple dacă privești întregul proces drept o succesiune de etape facile și rapide de efectuat. Mai întâi ai nevoie de o soluție de hosting. 

Opțiunile disponibile online te pot pune în dificultate mai ales dacă ești o persoană atehnică și nu știi mare lucru despre cum se construiește un site, darămite cum se creează unul profesional. 

Alegerea unui hosting potrivit este primul pas pe care îl poți face pentru viitorul tău site. În funcție de nevoi, vei alege o soluție de hosting care să te ajute să îți dezvolți brandul personal sau al afacerii tale. 

Cea mai facilă și mai rapidă soluție pentru persoanele aflate la început de drum, este să aleagă un website-builder integrat. Motivele pentru care ar trebui să facă acest lucru sunt variate, dar în principal ne referim la ușurința cu care poate crea un site și interfața user-friendly. 

Descoperă mai jos 3 motive să alegi un website-builder integrat!

  1. Oferă la pachet servicii suplimentare importante

  2. Lansarea site-ului este mult mai simplă cu un program de website-builder

  3. Poți folosi WebWave hosting pentru crearea site-ului fără a plăti în avans

  4. Concluzie

 

Oferă la pachet servicii suplimentare importante

Pentru a crea un site, ai nevoie de mult mai multe lucruri decât acea soluție de WebWave hosting menționată anterior. 

De aceea, pentru a nu pierde o cantitate mare de timp analizând oferte și încercând să o alegi pe cea mai bună, în timp ce te uiți și la prețuri, cel mai bine este să apelezi la un program de website-builder. Acesta ți le poate oferi pe toate la un loc.

 

De ce anume ai nevoie?

Ei bine, ai nevoie de servicii de securizare. Acestea te vor ajuta să ai site-ul protejat împotriva hackerilor și al persoanelor care fac spam de obicei. Site-ul tău poate fi ținta unor persoane răuvoitoare chiar dacă nu ai interacționat cu acestea și aparent nu au motiv să îți facă rău. 

Unul dintre cele mai importante aspecte ale creării și administrării unui site este să fii cât mai precaut pentru ca fișierele tale, dar mai ales toate imaginile și conținutul pe care îl postezi să fie al tău pe termen lung. Hackerii îți pot fura datele personale, imaginile, conținutul, infograficele dacă nu ai un site protejat în mod corespunzător. 

De asemenea, un alt aspect important pentru succes și popularitate în mediul online, este ca site-ul tău să fie actualizat în permanență. Toate plugin-urile pe care le instalezi, dar și tema, sunt actualizate în mod constant de către dezvoltatorii lor, de aceea, este bine ca site-ul să fie actualizat rapid, în timp real. 

Cu cât site-ul se actualizează mai ușor, de preferat automat, fără să fie nevoie de intervenția ta în fiecare zi, cu atât mai satisfăcut va fi proprietarul site-ului. 

 

Ce se întâmplă cu un site neactualizat? 

De multe ori, acel plugin sau o anumită componentă a site-ului nu funcționează, fapt ce aduce drept rezultat o mulțime de erori și lipsa unui răspuns la comandă. Aceste lucruri frustrează utilizatorii, cititorii, vizitatorii site-ului tău, fac o impresie negativă și este posibil să nu se mai întoarcă pe site prea curând. 

Mai mult, atunci când lucrezi la site-ul tău vei avea nevoie de mai multe componente pentru a obține interfața prietenoasă și funcțională pe care ți-o dorești. Un program de website-builder te ajută să instalezi, personalizezi și gestionezi componentele de care ai nevoie cu minimă bătaie de cap și în cel mai scurt timp. 

Nu în ultimul rând, ai nevoie de un instrument care să te ajute să monitorizezi activitatea vizitatorilor pe site-ul tău și să observi câte vizite ai, când, câte persoane revin etc. 

Un program de website-builder te ajută să faci acest lucru cu minim de efort și fără să ai cunoștințe de programare avansate. După ce alegi WebWave hosting și începi să utilizezi platforma de website-builder integrat, vei învăța rapid ce butoane te ajută și unde trebuie să cauți anumite elemente când ai nevoie de ele. 

 

Lansarea site-ului este mult mai simplă cu un program de website-builder

Când site-ul tău este gata în website-builder integrat, tot ce trebuie să faci este să dai un click pe butonul de publicare. Nu mai trebuie să urci întreg codul din Wordpress pe un server prin FTP. Acest aspect facilitează enorm procesul de publicare al propriului site. Astfel, nu trebuie să știi programare sau rețelistică pentru a-ți pune site-ul live. 

De multe ori, persoanele fără experiență în IT se tem de crearea unui site tocmai din cauza acestui pas final, foarte important, de altfel. 

Publicarea site-ului ar trebui să fie cel mai ușor, mai rapid, mai lipsit de teamă pas dintre toate și de aceea, platformele unde poți construi un site de la zero fără experiență de website developer s-au gândit la acest aspect. 

Butonul de publicare a fost gândit pentru a ajuta utilizatorii din întreaga lume să își vadă visul cu ochii cu minim de efort și pentru a avea curaj să ridice site-uri populare în această lume vastă a marketingului digital, lume care se dezvoltă în fiecare zi exponențial. 

 

Poți folosi WebWave hosting pentru crearea site-ului fără a plăti în avans

Te poți folosi de un program de website-builder chiar și atunci când nu ai un buget alocat. Poți crea un site fără să plătești în avans, totul pentru ca la final să fii mulțumit de rezultate și să nu riști nimic. 

Utilizatorii platformei sunt puși pe primul loc, de aceea, satisfacția acestora vine prima dată, apoi li se cere plata. Ne dorim ca fiecare client să fie fericit și mulțumit de serviciile primite. 

 

Concluzie

În concluzie, atunci când îți dorești un site rapid ai două opțiuni: 

  • dacă ai cunoștințe temeinice de programare, poți să alegi o soluție de hosting clasic fără probleme, fără teamă, dar dacă nu… 

  • dacă vrei ceva practic, comod și fără mult efort, cea mai bună idee este să alegi o platformă cum este WebWave, adică un website-builder integrat care face toată munca grea pentru și în locul tău. 

Acum este din ce în ce mai ușor să îți creezi propriul site de la zero chiar dacă nu ai cunoștințe tehnice, experiență în IT sau dacă te afli la prima experiență de acest gen. Suntem aproape de acele persoane care au o pasiune și vor să o împărtășească prin intermediul lumii online-ului. 

Hai pe site să afli mai multe despre acest proces extrem de facil și distractiv!

 

CREEAZĂ O PAGINA WEB GRATUIT

 

 

 

BENEFICIAZĂ

-50% pentru site în WebWave

AFLĂ MAI MULTE

Află cum creezi un site web?

Acest site utilizează module Cookies.