Acest site utilizează module Cookies.

Pentru ca site-ul tău să inspire încredere și să devină popular în mediul online, ai nevoie de servicii de găzduire web profesionale. Acestea constau mai precis în achiziționarea unui spațiu suplimentar pe un server, care te ajută ca oameni din întreaga lume să se conecteze cu ușurință la site-ul tău și să îți arhiveze/stocheze toate informațiile fie că este vorba de text sau arhiva de imagini. Cu cât există mai mult spațiu pe server, cu atât mai ușor poți gestiona o multitudine de fișiere pe site-ul web. De aceea, îți oferim mai multe informații despre creare adresă email firmă gratuit în rândurile de mai jos. 

Continut:

  1. Ce reprezintă poșta electronică personalizată?
  2. De ce ai nevoie de un cont e-mail găzduit pe propriul server: creare adresă de email firmă
  3. Oferi un plus de interes partenerilor când le scrii de pe o adresă de tipul adresa@domeniu.ro
  4. Beneficiezi de un plus pentru confidențialitate
  5. Ai acces la mai multe opțiuni de customizare

 

Ce reprezintă poșta electronică personalizată?

Poșta electronică personalizată este adresa de mail creată cu scopul de a păstra mesajele primite de la potențialii tăi colaboratori. Aceasta folosește numele de domeniu al companiei tale pentru a părea profesională și a fi percepută astfel. În acest fel, vei avea acces la toate instrumentele digitale, cum ar fi spațiu de stocare online, calendare comune și conferințe video, ceea ce facilitează colaborarea cu echipa ta, dar și cu clienții.

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să îți achiziționezi un nume de domeniu pentru a stabili adresa site-ul tău. Toate fișierele din conținutul site-ului trebuie stocate alături de  numele ales într-o locație specifică, una care să îți permită conectarea la internet și poartă numele de “găzduire poștă”. Gazda site-ului tău este compania care se ocupă de hosting web email. Aceasta este responsabilă cu livrarea fișierelor de pe site către cei care își exprimă interesul de a le accesa.

În concluzie, trebuie să îți alegi un domeniu pentru adresa ta de email și să alegi serviciile de găzduire cele mai potrivite pentru tine.

 

De ce ai nevoie de un cont e-mail găzduit pe propriul server: creare adresă de email firmă

De cele mai multe ori serviciul de găzduire prin e-mail este inclus în pachetul de găzduire. Este important să utilizezi un domeniu personalizat pentru contul de mail, iar acesta să fie găzduit pe server-ul tău. Acest lucru îți oferă beneficiul de a deține integral controlul asupra site-ului și adresei de email implicite. 

În acest fel, scapi de alte companii care încearcă să-ți scaneze e-mailul și nu vei putea să cazi pradă diferitelor companii. Mulți furnizori de găzduire web oferă opțiunea de a îți găzdui propriul e-mail în mod gratuit, dar aici va trebui să faci puțin research pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru tine. Accesul se face prin tabloul de bord sau panoul de control iar procesul în sine este relativ simplu de folosit. 

Iată care sunt beneficiile de top când vine vorba de o adresă de email cu domeniu:

 

Oferi un plus de interes partenerilor când le scrii de pe o adresă de tipul adresa@domeniu.ro

Cu siguranță, prezinți un real interes în fața potențialilor colaboratori atunci când le trimiți mesaj de pe o adresă care va conține numele companiei tale. Este un fapt deja stabilit și oamenii de marketing îți pot confirma acest lucru. Astfel vei arăta că ești deja cunoscut și că te implici activ pentru a atrage atenția clienților de pretutindeni.

Poți opta pentru versiunile gratuite de găzduire și poți profita de flexibilitatea și importanța serviciilor de e-mail profesionale. Găzduirea profesională de e-mail îți oferă certitudinea că mesajele tale sunt administrate de un server de e-mail dedicat. Exemplu adresă email pentru o firmă: contact@driveprofit.com.

 

Beneficiezi de un plus pentru confidențialitate

Găzduirea propriul e-mail vine ca un bonus și îți oferă posibilitatea de a profita de acest avantaj. Totul se află sub supravegherea ta și nu depinzi în nici un fel serviciile de securitate ale altor furnizori. Aceasta este cea mai simplă modalitate prin care poți oferi un nivel superior de protecție în ceea ce privește metoda de comunicare cu partenerii tăi.

 

Ai acces la mai multe opțiuni de customizare

Dacă e-mailul tău se află pe propriul server, atunci ai la dispoziție posibilitatea de a folosi configurațiile în mod aproape nelimitat. În plus, poți profita de beneficii financiare, pentru că prețul pe care trebuie îl plătești pentru găzduire, nu se află în raport cu traficul consumat lunar. Acest lucru îți permite să faci economii importante pe termen lung.

Prin urmare, beneficiile utilizării unei adrese electronice personalizate sunt  nenumărate. În primul rând, o adresă dedicată este extrem de avantajoasă pentru că îți oferă deplină siguranță în utilizare.

În plus, îți dă posibilitatea să ai acces facil la site-urile tale oricând ai nevoie, indiferent unde te-ai afla. Dacă vrei să-ți vizualizezi site-ul rapid, într-un anumit moment, ai acces direct la server, fără să fie nevoie să modifici setările pentru domeniul  emailului tău. În plus, beneficiezi de pachete de găzduire web care îți oferă și servicii de hosting, pentru a păstra in siguranță mesajele clienților.

Prin urmare, cele mai importante caracteristici vizate sunt siguranța și eficiența site-ului și profesionalismul unor adrese de email. Utilizarea unei adrese de e-mail personalizate cu domeniul tău, îți oferă posibilitatea de a trimite diferite e-mailuri prin intermediul gazdei. În acest fel, poți primi și trimite mesaje cu mare ușurință, fără să întâmpini nici un fel de obstacol. Aceasta este cea mai bună modalitate de a-ți proteja atât emailul, cât și reputația site-ului web.

Mai mult decât atât, tu ești cel care deține controlul suprem asupra serverului. Prin urmare, ai acces direct la server și beneficiezi de mult mai multe opțiuni de personalizare.

Prin intermediul poștei electronice personalizate, poți rula propriul spațiu pe server. Acesta prezintă un real beneficiu în ceea ce privește desfășurarea proiectelor tale online. Unele configurații ale serverului necesită o astfel de adresă, în timp ce altele nu. Indiferent de situație, este cert faptul că un email dedicat îți poate oferi un real avantaj în ceea ce privește performanța și securitatea.

Nu orice site web implică utilizarea unei adrese dedicate însă motivele care stau la baza acestei alegeri au legătură în primul rând cu gradul de siguranță oferit și diversitatea altor beneficii pe termen lung.

Este important să folosești o adresă de mail personalizată, în special dacă ai un site web cu trafic foarte mare și foarte mulți oameni intră în mod regulat pe pagina ta web. Dacă ești preocupat de livrarea masivă a e-mailurilor și vrei să deții controlul asupra acestor metode de comunicare, cu siguranță merită să îți faci o astfel de adresă. Utilizarea unui server dedicat îmbunătățește în mod vizibil viteza site-ului web.

Foarte multe companii îți oferă posibilitatea să beneficiezi de servicii de găzduire email la prețuri avantajoase și să primești ca bonus opțiunea de poștă electronică personalizată. Astăzi, găzduirea adresei de email sub domeniul propriu este folosită cu maximă încredere și oferă reale beneficii. 

 

CREEAZĂ O PAGINA WEB GRATUIT

 

 

30 martie 2022
Cand fac un site web
Poştă electronică - bonus pentru găzduirea site-ului
Află cum creezi un site web?

AFLĂ MAI MULTE

-50% pentru site în WebWave

BENEFICIAZĂ

 

CFPW

Cum Faci o Pagină Web