Acest site utilizează module Cookies.

Înainte de a începe procesul de creare pagină web este necesar de a pregăti temele pentru acasă. O înțelegere clară a afacerii Dvă. și a rolului site-lui va îmbunătăți eficiența proiectării și funcționării paginii web.

Primul pas ține de descria afacerii. Aceasta va permite paginii web să funcționeze ca o parte integrată a businessului. Pentru a descrie afacerea Dvă. este nevoie de identifica:

  • Valorile corporative. Cu ajutorul valorilor corporative va fi descris, comunicat brandul Dvă. Pagina web este o platformă importantă de administrare a imaginii brandului în rețea. La rândul ei, imaginea din rețea deseori creează prima impresie a clienților.

  • Modelul de business. Crearea paginii web necesită o imagine clară a modului în care businessul Dvă. funcționează, și a instrumentelor de promovare care funcționează eficient în sector. În baza acestor informații va fi identificat rolul paginii web, modul în care site-ul va funcționa.

  • Concurența. Care sunt concurenții Dvă. și în ce mod acționează? Analiza concurenței reprezintă punctul de pornire în identificarea avantajelor pe care compania / site-ul Dvă. le poate oferi clienților. În acest scop se recomandă explorarea paginilor web a concurenților voștri, în special a celor care au succes.

  • Clienții. Datele demografice ale clienților (vârstă, localizare, venit, ...) vor permite optimizarea funcționalității site-ului și vor spori rentabilitatea investiților.

Următorul pas este identificarea așteptărilor față de pagina web. Ce funcții pagina web trebuie să îndeplinească. Doriți o pagină exclusiv pentru a vă crea o imagine bună, sau afacerea Dvă. are nevoie de a oferi clienților posibilitatea să efectueze comenzi prin intermediul paginii web. Sau poate doriți un magazin online. Vă mulțumiți cu un protocol http sau aveți nevoie de un protocol https care vă va permite să oferiți un standard superior de securitate utilizatorilor și vă va oferi șanse suplimentare de a ajunge pe prima pagină în motoarele de căutare. Funcțiile sunt îndeplinite de cu ajutorul amplasării conținutului corect și a elementelor de web design corespunzătoare. Și nu uitați să creați un blog.

Nu în ultimul rând este nevoie de a efectua deciziile inițiale ce țin de finanțarea paginii Dvă. web. Pagina web ca și orice altă investiție are ca scop generare de profit. Pe deoparte economisirea de bani nu este o idee bună, întrucât poate să genereze pierderi ale vânzărilor. Pe de altă parte, realizarea tuturor ideilor la etapa de lansare nu este absolut necesar. Pagina web are proprietatea de a fi dezvoltată și reproiectată. Este de ajuns concentrarea asupra simplității, funcționalității și capacității de dezvoltare a site-ului.

Subliniez că investițiile în crearea site-ului web sunt investiții de termen lung. Creșterea profiturilor nu va fi efectuată într-o lună, sau două. Va fi necesară trecerea unui an, doi, sau chiar mai mulți, pentru a obține creșteri considerabile ale vânzărilor.

23 noiembrie 2017
Pregatire site web
Înainte de a începe procesul de creare pagină web
Află cum creezi un site web?

AFLĂ MAI MULTE

-50% pentru site în WebWave

BENEFICIAZĂ

 

CFPW

Cum Faci o Pagină Web